প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না মন কী বাতকী মতাংদা জপনীজ এম্বেসীগী মপাউ অদুগী পাউখুম পীবা
03 MAY 2023 7:57PM by PIB Imphal
ভারত্তা লৈবা জপনীজ এম্বেসীনা মন কী বাতকি ১০০শুবা এপিসোদকী মতাংদা ত্বীত তৌরকখি। তাঞ্জা অসিদা বাইফ-পাউজেল পীরদুনা, এম্বেসি অসিনা ‘মন কী বাত: এ সোসিবেল রিভোল্যুশন ওন রেদিয়ো’হায়রিবা লাইরিক অসিগী প্রিফেসতা লৈখিদ্রবা জপানগী প্রধান মন্ত্রী, শিঞ্জো অবেনা পীখিবা মপাউ অদুবু নৌহৌননা অমুক নিংশিংখি।
এম্বেসী অসিনা মন কী বাতকী ৮৯শুবা এপিসোদপুসু নিংশিংখি, মসিদা পি.এম. মোদীনা এসিয়াগী লৈবাকশিংদা মহাভারত অমসুং রামায়নাবু স্তেজদা উৎথোক্তুনা লাক্লিবা জপনীজ আর্তিস্তশিং অদুবু পল্লদুনা ভারত-জপানগী ওইবা কলচরগী মরি অদুবু থাগৎখি।
ত্বীত থ্রেদ অদুগী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রী অসুম্না ত্বীত তৌখি:
“লৈখিদ্রবা ঐগী মরুপ, শ্রী শিঞ্জো অবে, নহাক্কী থৌজাল লৈরবা ৱাহৈশিং অমসুং নিংশিংবীবগীদমক্তসু নহাকপু থাগৎচরি”

Prime Minister's Office
PM replies to Japanese Embassy's message on Mann ki Baat
03 MAY 2023 7:57PM by PIB Delhi
The Japanese embassy in India tweeted about 100th episode of Mann ki Baat. Wishing on the occasion, the embassy recalled a message by the Late Japanese Prime Minister Shinzo Abe in the preface to the book ‘Mann Ki Baat: A Social Revolution on Radio’.
The Embassy also remembered 89th episode of Mann ki Baat, where PM Modi lauded the India-Japan cultural ties while citing Japanese artists, who have been staging Mahabharat and Ramayana in Asian countries.
Replying to the tweet thread, the Prime Minister tweeted :
"Thank you for the kind words and for also remembering my friend, late Mr. Shinzo Abe."