প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
বিশিষ্ট বিজ্ঞানী ডঃ এন. গোপালকৃষ্ণনৰ বিয়োগত প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শোক
28 APR 2023 10:14AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে বিশিষ্ট বিজ্ঞানী ডঃ এন. গোপালকৃষ্ণনৰ দেহাৱসানত গভীৰ শোক প্ৰকাশ কৰিছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে এইদৰে টুইট কৰে;
“ডঃ এন. গোপালকৃষ্ণন জীৰ বিয়োগত শোকাহত হৈছোঁ। তেওঁ এজন বহুমুখী ব্যক্তিত্বৰ অধিকাৰী লোক আছিল। তেওঁ বিজ্ঞান আৰু শিক্ষাৰ ক্ষেত্ৰত উল্লেখযোগ্য অৱদান আগবঢ়াই থৈ গ’ল। ভাৰতীয় দৰ্শন সন্দৰ্ভত গভীৰ আধ্যাত্মিক জ্ঞান আৰু আগ্ৰহৰ বাবেও তেওঁ এজন সন্মানীয় লোক আছিল। তেওঁৰ পৰিয়ালবৰ্গলৈ সমবেদনা জ্ঞাপন কৰিলোঁ। ঔম শান্তি।”

Prime Minister's Office
PM condoles demise of noted scientist, Dr. N. Gopalakrishnan
28 APR 2023 10:14AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the demise of noted scientist, Dr. N. Gopalakrishnan.
The Prime Minister tweeted;
“Saddened by the passing away of Dr. N. Gopalakrishnan Ji. He was a multifaceted personality. He made notable contributions to science and academia. He was also respected for his rich spiritual knowledge and interest in Indian philosophy. Condolences to his family. Om Shanti.”