প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
শক্নাইরবা সাইন্তিস্ত দোক্তর এন.গোপালকৃষ্ণন লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
28 APR 2023 10:14AM by PIB Imphal
শক্নাইরবা সাইন্তিস্ত দোক্তর এন.গোপালকৃষ্ণন লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“দোক্তর এন.গোপালকৃষ্ণন জি লৈখিদবদা অৱাবা ফাওহল্লে। মহাক হিরম কয়াদা হৈথোই-শিংথোইবা মীওইনি। মহাক্না সাইন্স অমসুং লাইরিক-লাইশুগী লমদা মশক থোকপা থবক কয়া পাংথোক্লমখি। মহাক্কী ইনাকখুল্লবা লাইনিংগী লৌশিং অমসুং ভারতকী ৱাঙুলোল পামজবা অদুগীদমকসু মহাক ইকায়খুম্নৈ। মহাক্কী ইমুং-মনুংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। ঔম শান্তি”।

Prime Minister's Office
PM condoles demise of noted scientist, Dr. N. Gopalakrishnan
28 APR 2023 10:14AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the demise of noted scientist, Dr. N. Gopalakrishnan.
The Prime Minister tweeted;
“Saddened by the passing away of Dr. N. Gopalakrishnan Ji. He was a multifaceted personality. He made notable contributions to science and academia. He was also respected for his rich spiritual knowledge and interest in Indian philosophy. Condolences to his family. Om Shanti.”