প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রকাস সিংহ বাদল লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
25 APR 2023 9:40PM by PIB Imphal
পঞ্জাবকী হান্নগী চীফ মিনিস্তর শ্রী প্রকাস সিংহ বাদাল লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
ত্বিৎ থ্রিদ অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“শ্রী প্রকাস সিংহ বাদাল জি লৈখিদবদা থম্মোয় শোক্না অৱাবা ফাওহল্লে। মহাক ভারতকী রাজনিতিদা অচৌবা মীওই অমনি অমসুং ঐখোয়গী লৈবাক্কীদমক অচৌবা থৌদাং লৌরম্বা শিংথানিঙাই ওইরবা রাজনিতিৱালা অমনি। পঞ্জাব চাউখৎনবগীদমক মহাক্না চোকথবা লৈতনা থবক তৌখি অমসুং অরুবা তাঞ্জাশিংদা রাজ্য অসি ঙাক-শেনখি।
“শ্রী প্রকাস সিংহ বাদাল লৈখিদবা অসি ঐ ইশাগী ওইনা মাঙজবা অমনি। চহি কয়া ঐ মহাক্কা য়াম্না নক্না লোয়নখি অমসুং মঙোন্দগী তম্বা য়াবা কয়া তমখি। মতম পুম্নমক্তা মহাক্কী লৌশিং ময়েক শেংনা খঙখিবা ঐখোয় ৱারি-ৱাতাই শান্নখিবা থৌদোক কয়া ঐনা নিংশিংলি। মহাক্কী ইমুং-মনুং অমসুং মশিং থিঙমদ্রবা মহাক নুংশিজবশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি”।

Prime Minister's Office
PM condoles the demise of Shri Parkash Singh Badal
25 APR 2023 9:40PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep sorrow on the passing away of the former Chief Minister of Punjab, Shri Parkash Singh Badal.
In a tweet thread the Prime Minister said:
“Extremely saddened by the passing away of Shri Parkash Singh Badal Ji. He was a colossal figure of Indian politics, and a remarkable statesman who contributed greatly to our nation. He worked tirelessly for the progress of Punjab and anchored the state through critical times.
Shri Parkash Singh Badal’s passing away is a personal loss for me. I have interacted closely with him for many decades and learnt so much from him. I recall our numerous conversations, in which his wisdom was always clearly seen. Condolences to his family and countless admirers."