প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
যক্ষ্মামুক্ত ভাৰতৰ দিশত ৰাজ্যসভাৰ সাংসদ মহাৰাজা সানাজোৱাবা লেইশেইম্বাৰ প্ৰচেষ্টাৰ শলাগ ল’লে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
24 APR 2023 10:50AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে যক্ষ্মামুক্ত ভাৰতৰ দিশত ৰাজ্যসভাৰ সাংসদ মহাৰাজা সানাজোৱাবা লেইশেইম্বাৰ প্ৰচেষ্টাৰ শলাগ লৈছে৷
ৰাজ্যসভাৰ সাংসদগৰাকীৰ এটা টুইটৰ প্ৰত্যুত্তৰত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে টুইটযোগে কয়;
“প্ৰশংসনীয় কাম৷ সমগ্ৰ ভাৰত ভাৰতক যক্ষ্মামুক্ত কৰাৰ দিশত ব্যাপক সজাগতা প্ৰচাৰ কৰি থকা হৈছে আৰু বহুলোকে একাংশ যক্ষ্মাৰোগীৰ চোৱাচিতাৰ দায়িত্ব লৈছে৷”

Prime Minister's Office
PM applauds the efforts of Member of Parliament in Rajya Sabha, Maharaja Sanajaoba Leishemba towards TB Mukt Bharat
24 APR 2023 10:50AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has applauded the efforts of Member of Parliament in Rajya Sabha, Maharaja Sanajaoba Leishemba towards TB Mukt Bharat.
Responding to the tweet by Rajya Sabha MP, the Prime Minister tweeted;
“Commendable gesture. Across India, there is great awareness towards making India TB free and many people are adopting TB patients.”