ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଯକ୍ଷ୍ମା ମୁକ୍ତ ଭାରତ ପାଇଁ ରାଜ୍ୟସଭା ସାଂସଦ ମହାରାଜା ସନଜାଓଆ ଲେଶେମ୍ବାଙ୍କ ଉଦ୍ୟମକୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ପ୍ରଶଂସା
24 APR 2023 6:15PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ, ଯକ୍ଷ୍ମା ମୁକ୍ତ ଭାରତ ପାଇଁ ରାଜ୍ୟସଭା ସାଂସଦ ମହାରାଜା ସନଜାଓଆ ଲେଶେମ୍ବାଙ୍କ ଉଦ୍ୟମକୁ ପ୍ରଶଂସା କରିଛନ୍ତି ।
ରାଜ୍ୟସଭା ସାଂସଦଙ୍କ ଟ୍ୱିଟ ପ୍ରତ୍ୟୁତ୍ତରରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟ୍ୱିଟ କରିଛନ୍ତି;
“ପ୍ରଶଂସନୀୟ କାର୍ଯ୍ୟ । ଭାରତକୁ ଯକ୍ଷ୍ମା ମୁକ୍ତ କରିବା ଓ ଯକ୍ଷ୍ମା ରୋଗୀଙ୍କ ଦେଖାଶୁଣା ଦାୟିତ୍ୱ ନେବା ପାଇଁ ସାରା ଦେଶରେ ସଚେତନତା ସୃଷ୍ଟି ହୋଇଛି ।”

Prime Minister's Office
PM applauds the efforts of Member of Parliament in Rajya Sabha, Maharaja Sanajaoba Leishemba towards TB Mukt Bharat
24 APR 2023 10:50AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has applauded the efforts of Member of Parliament in Rajya Sabha, Maharaja Sanajaoba Leishemba towards TB Mukt Bharat.
Responding to the tweet by Rajya Sabha MP, the Prime Minister tweeted;
“Commendable gesture. Across India, there is great awareness towards making India TB free and many people are adopting TB patients.”