প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
তিবি মুক্তা ভারতকী মাইকৈদা রাজ্য সভাগী মেম্বর ওফ পার্লিয়ামেন্ত, মহারাজা সনাজাওবা লৈশেম্বনা পাইখৎলিবা খোঙথাংশিংবু প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
24 APR 2023 10:50AM by PIB Imphal
তিবি মুক্তা ভারতকী মাইকৈদা রাজ্য সভাগী মেম্বর ওফ পার্লিয়ামেন্ত, মহারাজা সনাজাওবা লৈশেম্বনা পাইখৎলিবা খোঙথাংশিংবু প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
রাজ্য সভাগী এম.পি.না তৌখিবা ত্বিত অমগী পাউখুম পীরদুনা প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিত তৌখি;
“শীংথানীংঙাই ওইবা খোঙথাংনি। ভারত শিনবা থুংবদা ভারতপু তিবি ফ্রী ওইহন্নবা মাইকৈদা চাউনা এৱের্নেস পীরি অমসুং মীওই কয়ানা তিবি নাবা মীওই কয়া য়োকপীরি।”

Prime Minister's Office
PM applauds the efforts of Member of Parliament in Rajya Sabha, Maharaja Sanajaoba Leishemba towards TB Mukt Bharat
24 APR 2023 10:50AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has applauded the efforts of Member of Parliament in Rajya Sabha, Maharaja Sanajaoba Leishemba towards TB Mukt Bharat.
Responding to the tweet by Rajya Sabha MP, the Prime Minister tweeted;
“Commendable gesture. Across India, there is great awareness towards making India TB free and many people are adopting TB patients.”