প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
অরুনাচল প্রদেসতা 4G মোবাইল তৱার ২৫৪ য়ুংখিবদা প্রধান মন্ত্রীনা হরাওবা ফোঙদোকখ্রে
23 APR 2023 9:46AM by PIB Imphal
অরুনাচল প্রদেসতা 4G মোবাইল তৱার ২৫৪ য়ুংখিবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হরাওবা ফোঙদোকখ্রে।
ত্বিৎ থ্রিদ অমদা, য়ুনিয়ন মিনিস্তর শ্রী কিরেন রিজিজুনা হায়খি অরুনাচল প্রদেসতা 4G মোবাইল তৱার ২৫৪ মীয়ামদা কৎথোকখ্রে। মনুং হুঞ্জিনবা খুঙ্গং ৩৩৬তা পীরিবা য়াম্না য়াংবা ইন্তরনেতকী খুদোংচাবা অসিনা মীয়ামগী পুন্সিদা অওনবা পুরক্কনি।
য়ুনিয়ন মিনিস্তরগী ত্বিৎ থ্রিদশিংগী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“অরুনাচল প্রদেসতা ই-পাউ ফাওনবা হেন্না ফগৎনবা অফবা পাউনি”।

Prime Minister's Office
PM expresses happiness over installation of 254 4G mobile towers in Arunachal Pradesh
23 APR 2023 9:46AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed his happiness over installation of 254 4G mobile towers in Arunachal Pradesh.
In a tweet thread, Union Minister, Shri Kiren Rijiju informed that in Arunachal Pradesh, 254 4G mobile towers have been dedicated to the nation. This high-speed internet facility to 336 remote villages will transform the lives of the people, he added.
Responding to the tweet threads by Union Minister, the Prime Minister tweeted;
“Excellent news for furthering connectivity in Arunachal Pradesh.”