প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পৃথিবীগী নুমিৎ থৌরমদা ঐখোয়গী গ্রহ অসি হেন্না ফগৎনবা থবক তৌরিবশিং প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎখ্রে
22 APR 2023 9:19AM by PIB Imphal
পৃথিবী নুমিৎ থৌরমদা ঐখোয়গী গ্রহ অসি হেন্না ফগৎনবা থবক তৌরিবশিং প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“পৃথিবীগী নুমিৎ থৌরম লাকপদা, ঐখোয়গী গ্রহ অসি হেন্না ফগৎনবা থবক তৌরিবশিং ঐনা থাগৎচরি। মহৌশাগা লোয়ন্না নুংশিন্না হিংমিন্নবগী ঐখোয়গী চৎনবীগা লোয়ন্না অকোয়বগী ফিবম কায়হন্দনা তুংকোইনা চৎনগদবা মওংদা চাউখৎ-থৌরাংগী থবকশিং মখা তানা পায়খৎনবা ভারতনা থাজবা পীরে”।

Prime Minister's Office
PM lauds efforts of those working to make our planet better on the occasion of Earth Day
22 APR 2023 9:19AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has lauded the efforts of those working to make our planet better on the occasion of Earth Day.
The Prime Minister tweeted:
“On Earth Day, I laud all those working to make our planet better. India is committed to furthering sustainable development in line with our culture of living in harmony with nature.”