প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.তি.পি-এন.ই.আর অচৌবা স্কিম অমনি, অৱাং-নোংপোক্কী হৈথোই-শিংথোইরবা ত্রাইবেল খুৎহৈবশিংগী পুন্সি মহিং ফগৎহন্নবা পান্দম থম্লি
19 APR 2023 3:13PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হায়খ্রে মদুদি মার্কেত্তিং এন্দ লোজিস্তিক্স দিবলপমেন্ত ফোর প্রোমোসন ওফ ত্রাইবেল প্রদক্সস ফোর্ম নোর্থ ইস্তর্ন রিজন(পি.তি.পি-এন.ই.আর) অচৌবা স্কিম অমনি, অৱাং-নোংপোক্কী হৈথোই-শিংথোইরবা ত্রাইবেল খুৎহৈবশিংগী পুন্সি মহিং ফগৎহন্নবা পান্দম থম্লি। শ্রী মোদীনা হায়খি স্কিম অসিনা অৱাং-নোংপোক্কী পোৎথোকশিং মীয়াম্না পাম্নবসু হেনগৎহল্লগনি।
ত্বিৎ থ্রিদ অমদা ত্রাইবেল এফেয়ার্সকী য়ুনিয়ন মিনিস্তর শ্রী অর্জুন মুন্দানা হায়খি পি.তি.পি-এন.ই.আর স্কিমগী পান্দমদি পোৎথোক লৈশিনবা, পুথোক-পুশিন অমসুং য়োনফমগী খুদোংচাবশিং হেনগৎহন্দুনা ত্রাইবেল খুৎহৈবশিংগী হিংনবগী খুদোংচাবা হেন্না ফংহনবনি।
য়ুনিয়ন মিনিস্তরগী ত্বিৎ থ্রিদকী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
পি.তি.পি-এন.ই.আর অচৌবা স্কিম অমনি, অৱাং-নোংপোক্কী হৈথোই-শিংথোইরবা ত্রাইবেল খুৎহৈবশিংগী পুন্সি মহিং ফগৎহন্নবা পান্দম থম্লি। স্কিম অসিনা অৱাং-নোংপোক্কী পোৎথোকশিং মীয়াম্না পাম্নবসু হেনগৎহল্লগনি।ত্রাইবেল ফুরুপশিংনা স্কিম অসিগী কান্নবা ফংগনি”।

Prime Minister's Office
PTP-NER is a great scheme, aimed at improving the lives of the talented artisans belonging to the Northeast: PM
19 APR 2023 3:13PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi said that Marketing and Logistics Development for Promotion of Tribal Products from North -Eastern Region (PTP-NER) is a great scheme, aimed at improving the lives of the talented artisans belonging to the Northeast. Shri Modi also said that this scheme will also ensure great visibility to products from the Northeast.
In a tweet thread Union Minister for Tribal Affairs, Shri Arjun Munda informed that the objective of PTP-NER scheme is strengthen livelihood opportunities for tribal artisans through enhanced efficiency in procurement, logistics and marketing of products.
In reply to the tweet thread by Union Minister, the Prime Minister tweeted;
“PTP-NER is a great scheme, aimed at improving the lives of the talented artisans belonging to the Northeast. It will also ensure great visibility to products from the Northeast. The tribal communities will particularly benefit due to this.”