প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
কোত্তায়ম (সবরিমালা)দা গ্রীনফিল্দ এয়রপোর্ত প্রোজেক্তকীদমক সাইৎ ক্লিয়রেন্স পীখিববু পি.এম.না থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
18 APR 2023 10:33AM by PIB Imphal
কোত্তায়ম (সবরিমালা)দা গ্রীনফিল্দ এয়রপোর্ত প্রোজেক্তকীদমক সিভিল এভিএসন মন্ত্রালয়না লম একর ২২৫০ হেনবগী সাইৎ ক্লিয়রেন্স পীখিববু প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
সিভিল এভিএসন মন্ত্রালয়না তৌখিবা ত্বিত অমা শিয়র তৌদুনা প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিত তৌখি:
“তুরিজম অমসুং মরু ওইনা স্পিরিচুএল তুরিজমগীদমক নুংঙাইরবা পাউ”

Prime Minister's Office
PM lauds site clearance for Greenfield Airport project at Kottayam (Sabarimala)
18 APR 2023 10:33AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has lauded the site clearance of over 2250 acres land by Ministry of Civil Aviation for Greenfield Airport project at Kottayam (Sabarimala).
Sharing a tweet by Ministry of Civil Aviation, the Prime Minister tweeted:
“Great news for tourism and especially spiritual tourism.”