ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
କେନ୍ଦ୍ର ମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ଅନୁରାଗ ଠାକୁରଙ୍କ ମନ କି ବାତ୍‍ ଉପରେ ଲିଖିତ ପ୍ରବନ୍ଧକୁ ସେୟାର କରିଛନ୍ତି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
17 APR 2023 6:01PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ କେନ୍ଦ୍ର ମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ଅନୁରାଗ ଠାକୁରଙ୍କ ‘ଆଜ୍‍ ମନ୍ କି ବାତ୍‍ ରିଚେସ୍‍ ୧୦୦, ଇଟ୍‍ ହାଜ୍‍ ସ୍ପାର୍କଡ୍‍ ମାସ୍‍ ଆକ୍ସନ ଆକ୍ରସ ଦି କଣ୍ଟ୍ରି’ ଶୀର୍ଷକ ପ୍ରବନ୍ଧକୁ ସେୟାର କରିଛନ୍ତି ।
କେନ୍ଦ୍ର ସୂଚନା ଓ ପ୍ରସାରଣ ଏବଂ ଯୁବ ବ୍ୟାପାର ଏବଂ କ୍ରୀଡ଼ା ମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଏକ ଟୁଇଟର ଜବାବରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟୁଇଟ୍ କରିଛନ୍ତି;
“କେନ୍ଦ୍ର ମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ଅନୁରାଗ ଠାକୁର ଲେଖିଛନ୍ତି ଯେ ମନ କି ବାତ୍‍ କିପରି ଏହାର ବିଷୟବସ୍ତୁ ତଥା ସମଗ୍ର ଲୋକ ତଥା ସମାଜ ସହ ଯୋଗାଯୋଗର ଅଭିନବ ଉପାୟ ଦୃଷ୍ଟିରୁ ଅନନ୍ୟ?”

Prime Minister's Office
PM share Union Minister Shri Anurag Thakur's article on Mann Ki Baat
17 APR 2023 6:01PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared the Union Minister Shri Anurag Thakur's article titled 'As Mann Ki Baat reaches 100, it has sparked mass action across the country'.
In response to a tweet by the Union Minister for Information & Broadcasting and Youth Affairs & Sports, the PMO tweeted;
"Union Minister Shri @ianuragthakur writes how #MannKiBaat is unique in terms of its subject matter as well as innovative way of communicating with the people and society as a whole."