প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মন কী বাতকা মরী লৈননা ইবা কেন্দ্র মন্ত্রী, শ্রী অনুরাগ থাকুরগী আর্তিকল শেয়র তৌখ্রে
17 APR 2023 6:01PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা “মন কী বাতনা 100 য়ৌরকপা অসিদা লৈবাক শিনবা থুংবদা থবক কয়াগী মৈরী চুরি” হায়না মিংথোনবা কেন্দ্র মন্ত্রী, শ্রী অনুরাগ থাকুরগী আর্তিকল শেয়র তৌখ্রে।
ইনফোর্মেসন অমসুং ব্রোদকাস্তিং অমদি য়ুথ এফিয়র্স অমসুং স্পোর্তকী কেন্দ্র মন্ত্রীগী ত্বীত অমগী পাউখুম ওইনা প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ত্বীত তৌখিঃ
“কেন্দ্র মন্ত্রী শ্রী @ianuragthakurনা #MannKiBaat অসিদা নৈনরিবা হীরম অমসুং মীয়াম অমসুং খুন্নাইদা পাউ ফাওবগী থৌওংগী মতুং ইন্না মসিনা তোপ-তোপ্পা থৌওং অমা মতৌ করম্না ওইবগে হায়না ইরি”।

Prime Minister's Office
PM share Union Minister Shri Anurag Thakur's article on Mann Ki Baat
17 APR 2023 6:01PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared the Union Minister Shri Anurag Thakur's article titled 'As Mann Ki Baat reaches 100, it has sparked mass action across the country'.
In response to a tweet by the Union Minister for Information & Broadcasting and Youth Affairs & Sports, the PMO tweeted;
"Union Minister Shri @ianuragthakur writes how #MannKiBaat is unique in terms of its subject matter as well as innovative way of communicating with the people and society as a whole."