ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପଦ୍ମଶ୍ରୀ ବିଜେତା ଶ୍ରୀ ପ୍ରେମଜିତ ବାରିଆ ପ୍ରଦାନ କରିଥିବା କଳାକୃତି ଶେୟାର କଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
16 APR 2023 8:16PM by PIB Bhubaneshwar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ, ପଦ୍ମଶ୍ରୀ ବିଜେତା ଶ୍ରୀ ପ୍ରେମଜିତ ବାରିଆ ଜୀ ପ୍ରଦାନ କରିଥିବା ଦିଉର ପ୍ରସିଦ୍ଧ ସ୍ଥାନଗୁଡିକର କଳାକୃତି ଶେୟାର କରିଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟ୍ୱିଟ କରିଛନ୍ତି;
“କିଛି ଦିନ ପୂର୍ବେ ଶ୍ରୀ ପ୍ରେମଜିତ ବାରିଆ ଜୀଙ୍କର କିଛି ଅଭୂତପୂର୍ବ ଚିତ୍ରକଳା ପାଇଥିଲି, ଯାହାଙ୍କୁ ନିକଟରେ ପଦ୍ମଶ୍ରୀ ପୁରସ୍କାରରେ ସମ୍ମାନିତ କରାଯାଇଥିଲା । ଏଥିରେ ଦିଉର ଦିଉର ପ୍ରସିଦ୍ଧ ସ୍ଥାନଗୁଡିକର କଳାକୃତି ସାମିଲ ଥିଲା । ସେଗୁଡିକୁ ଦେଖନ୍ତୁ ।”
“ଏଠାରେ ଶ୍ରୀ ପ୍ରେମଜିତ ବାରିଆ ଜୀଙ୍କର ଆଉ କିଛି ଚିତ୍ରକଳା ରହିଛି । ଆଶା କରୁଛି, ଏହି କଳାକୃତି ଆଗାମୀ ଦିନରେ ଆପଣମାନଙ୍କୁ ଦିଉ ଆସିବାକୁ ପ୍ରେରିତ କରିବ ।“

Prime Minister's Office
PM shares artwork presented by Padma Shri awardee Shri Premjit Baria
16 APR 2023 10:09AM by PIB Delhi
The Prime Minister has shared artwork of famous landmarks of Diu presented by Padma Shri awardee Shri Premjit Baria Ji.
The Prime Minister tweeted
“A few days ago, I received these amazing works of art from Shri Premjit Baria Ji, who has just been conferred the Padma Shri. The works include famous landmarks of Diu. Have a look.”
“Here is some more artwork by Shri Premjit Baria Ji. I also hope this work would inspire you all to visit Diu in the times to come.”