Prime Minister's Office
PM shares artwork presented by Padma Shri awardee Shri Premjit Baria
16 APR 2023 10:09AM by PIB Delhi
The Prime Minister has shared artwork of famous landmarks of Diu presented by Padma Shri awardee Shri Premjit Baria Ji.
The Prime Minister tweeted
“A few days ago, I received these amazing works of art from Shri Premjit Baria Ji, who has just been conferred the Padma Shri. The works include famous landmarks of Diu. Have a look.”
“Here is some more artwork by Shri Premjit Baria Ji. I also hope this work would inspire you all to visit Diu in the times to come.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা পদ্ম শ্রী ফংখ্রবা শ্রী প্রেমজিত বারিয়ানা খুদোল তম্লকখিবা আর্তৱর্ক শেয়র তৌখ্রে
16 APR 2023 10:09AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা পদ্ম শ্রী ফংখ্রবা শ্রী প্রেমজিত বারিয়ানা খুদোল তম্লকখিবা দিয়ুগী মমিং লৈরবা মফমশিংগী আর্তৱর্ক শেয়র তৌখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ত্বীত তৌখিঃ
“হন্দক্তা পদ্ম শ্রী ফংখ্রবা শ্রী প্রেমজিত বারিয়াজীগী মফমদগী ঐহাক্না নুমিৎ খরনিগী মমাংদা মসিগী ফজরবা আর্তৱর্কশিং অসি ফংজখি। মসিগী মনুংদা দিয়ুগী মমিং চৎলবা মফমশিং য়াওরি। অমুক্তা মিৎয়েং তাবীয়ু”।
“শ্রী প্রেমজিত বারিয়াগীজীগী অতোপ্পা আর্তৱর্ক খরসু লৈজরে। থবকশিং অসিনা অদোম্না তুংগী মতমদা দিয়ুদা চৎনিংবগী ইথিল পীগনি হায়নসু ঐহাক্না থাজবা থম্লি”।