Prime Minister's Office
PM shares citizen’s video on Vande Bharat
16 APR 2023 10:07AM by PIB Delhi
The Prime Minister has shared a citizen’s video about his experience in Vande Bharat Express.
Retweeting a tweet by Press Information Bureau, Rajasthan’s handle that shared the video on Vande Bharat, the Prime Minister said;
“Enjoyed watching RJ Sufi highlight his Vande Bharat journey.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মীয়ামগী মফমদা বন্দে ভারতকী ভিদিও শেয়র তৌখ্রে
16 APR 2023 10:07AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মীয়ামগী মফমদা মহাক্কী বন্দে ভারত এক্সপ্রেসকী ভিদিও শেয়র তৌখ্রে।
প্রেস ইনফোর্মেসন ব্যুরো, রাজস্থানগী হেন্দলগী বন্দে ভারত এক্সপ্রেসকী ভিদিও শেয়র তৌবা ত্বীত অমবু মহাক্না অমুক হন্না ত্বীত তৌরদুনা অসুম্না হায়খিঃ
“RJ সুফীনা মহাক্কী বন্দে ভারত খোঙচৎ উৎপা উবদা য়াম্না নুংঙাই”।