Prime Minister's Office
PM shares citizen’s video on Vande Bharat
16 APR 2023 10:07AM by PIB Delhi
The Prime Minister has shared a citizen’s video about his experience in Vande Bharat Express.
Retweeting a tweet by Press Information Bureau, Rajasthan’s handle that shared the video on Vande Bharat, the Prime Minister said;
“Enjoyed watching RJ Sufi highlight his Vande Bharat journey.”

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
বন্দে ভাৰতক লৈ কৰা এগৰাকী নাগৰিকৰ ভিডিঅ’ শ্বেয়াৰ কৰিলে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
16 APR 2023 10:07AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে বন্দে ভাৰত এক্সপ্ৰেছ সন্দৰ্ভত এগৰাকী নাগৰিকে তেওঁৰ অভিজ্ঞতাৰ আধাৰত প্ৰস্তুত কৰা এটা ভিডিঅ' শ্বেয়াৰ কৰিছে।
বন্দে ভাৰতৰ ওপৰত এটা টুইট ভিডিঅ' ৰাজস্থানৰ প্ৰেছ ইনফৰ্মেচন ব্যুৰোৰ দ্বাৰা শ্বেয়াৰ কৰা হৈছিল, এই টুইটটো ৰিটুইট কৰি প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয় - "আৰজে চুফীয়ে তেওঁৰ বন্দে ভাৰত যাত্ৰাৰ ওপৰত আলোকপাত কৰা দেখি ভাল লাগিছিল।"