প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
গুৱাহাতি এ.আই.আই.এম.এসকী মতাংদা মীয়াম্না ফোঙদোরকপা ৱারোলগী পাউখুম প্রধান মন্ত্রীনা পীখ্রে
15 APR 2023 9:51AM by PIB Imphal
গুৱাহাতি এ.আই.আই.এম.এসকী মতাংদা প্রধান মন্ত্রীগী ত্বিৎশিংদা ৱাফম কয়া ফোঙদোরকখিবা মীওই কয়াগী পাউখুম ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা পীখ্রে।
রাজেস ভারতিয়াগী ত্বিৎ অমগী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“এ.আই.আই.এম.এস মশিং হেনগৎহনবগী থবক অসি য়াম্না অপেনবা পোকপা থবক অমনি অমসুং অনা-লায়য়েংগী খুদোংচাবশিং অনকপা মফমদা অমসুং মমল হোংনা ফংহন্নবা ঐখোয়না হেন্না কন্না হোৎনগনি”
অৱাং-নোংপোক্তা সুপর স্পিসিএলিতি ত্রিৎমেন্ত ফংহনবগী মতাংদা ফোঙদোকপা প্রোফেসার(দোক্তর)সুধির দাসকী ত্বিৎ অমগী পাউখুমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“হোই মদুনা অৱাং-নোংপোক্কী ঐগী ইচলশিং অমসুং ইনাওশিংদা চাউনা মতেং ওইগনি”।
জোরহাতকী দিপানকর পারাসরগী ত্বিৎ অমগী পাউখুমদা, প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“শঙ্গাখিবা নত্ত্রগা উরেপ-উয়ুং তমখিবা থবকশিং অসিনা অসামগী চাউখৎ-থৌরাংগী খোঙজেল য়াংখৎহল্লগনি”।

Prime Minister's Office
PM replies to citizen reaction to Guwahati AIIMS
15 APR 2023 9:51AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today engaged with many citizens who had commented on the Prime Minister's tweet regarding Guwahati AIIMS.
Responding to a tweet by Rajesh Bharatiya the Prime Minister tweeted
"Expanding the network of AIIMS has been a very satisfying initiative and we will do more to make healthcare more accessible and affordable."
To Prof (Dr) Sudhir Das, who tweeted about availability of super speciality treatment in the Northeast, the PM said
"Yes will greatly help my sisters and brothers of the Northeast."
Responding to a tweet by a Jorhat resident Dipankar Parashar, the Prime Minister tweeted
"Assam’s development trajectory will be further boosted with the works that were inaugurated or their foundation stones laid."