Prime Minister's Office
PM expresses happiness for 1st Over Dimensional Cargo & Over Weight Cargo for Numaligarh Refinery expansion project
14 APR 2023 8:59AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi praised for 1st Over Dimensional Cargo & Over Weight Cargo for Numaligarh Refinery expansion project as it has reached Pandu Multimodal Port via Indo Bangladesh protocol route.
Responding to the tweet by Ministry of Ports, Shipping and Waterways, the Prime Minister tweeted;
“Commendable feat.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
নুমালিগর রিফাইনরি পাকথোক-চাউথোক্নবা প্রোজেক্কী অহানবা ওভর দাইমেন্সনেল কার্গো অমসুং ওভর ৱেত কার্গোগীদমক প্রধান মন্ত্রীনা হরাওবা ফোঙদোকখ্রে
14 APR 2023 8:59AM by PIB Imphal
নুমালিগর রিফাইনরি পাকথোক-চাউথোক্নবা প্রোজেক্কী অহানবা ওভর দাইমেন্সনেল কার্গো অমসুং ওভর ৱেত কার্গো ইন্দো-বাংলাদেস প্রোতোগোল রুত ফাওরগা পান্দু মল্তিমোদাল পোর্ত য়ৌরকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
পোর্তস, সিপ্পিং অমসুং ৱাতরৱেজ মিনিস্ত্রিগী ত্বিৎকী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“থাগৎফম থোকপা মাইপাকপনি”।