প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
উগান্দাগা লৈনবা মরুপ-মপাংগী মরী ফগৎলকপদা প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎখ্রে
12 APR 2023 5:47PM by PIB Imphal
উগান্দাগা লৈনবা মরুপ-মপাংগী মরী ফগৎলকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
উগান্দাদা ইন্দিয়া একজিম বেঙ্কনা শেন পুথোক্তুনা নুমিৎ মঙালদগী লৌবা মৈনা তোতি ঈশিং পীনবা থবক পায়খৎপগী মতাংদা ফোঙদোকপা এক্সতর্নেল এফেয়ার্সকী য়ুনিয়ন মিনিস্তর দোক্তর এস. জয়সঙ্করগী ত্বিৎ অমা প্রধান মন্ত্রীনা সিয়ার তৌখি।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“উগান্দাগা লৈনবা মরুপ-মপাংগী মরী ফগৎলকপগী মথক্তা, প্রোজেক অসিনা মহৌশাগী অকোয়বগী ফিবম কায়হন্দনা চাউখৎ-থৌরাংগী থবক মখা তানা হেনগৎহনগনি”।

Prime Minister's Office
PM lauds boost in friendship with Uganda
12 APR 2023 5:47PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has lauded the boost in friendly ties with Uganda.
Sharing a tweet by Union Minister for External Affairs, Dr S Jaishankar about solar powered piped drinking water supply systems funded by India Exim Bank in Uganda, the Prime Minister tweeted;
“In addition to boosting friendship with Uganda, this project will further sustainable development.”