প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না ওরিশাগী বালাঙ্গিরগী এম.পি.না এৱেয়রনেস অমসুং মাস পার্তিসিপেশনগী খুত্থাংদা মালন্যুত্রিশনগী খুদোংথিবা অদুবা লাকশিনবগী মতাংদা তৌরকখিবা ত্বীত থ্রেদ শিয়র তৌবা
10 APR 2023 10:06AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ওরিশাগী বালাঙ্গিরগী এম.পি., শ্রীমতি সঙ্গীতা কুমারি সিং দিওনা এৱেয়রনেস অমসুং মাস পার্তিসিপেশনগী খুত্থাংদা মালন্যুত্রিশনগী খুদোংথিবা অদুবা লাকশিনবগী মতাংদা তৌরকখিবা ত্বীত থ্রেদশিং অদুবু পাউখুম পীরকখি।
ত্বীত থ্রেদ অমদা, ওরিশাগী বালাঙ্গিরগী এম.পি.না ৱুমেন অমসুং চাইল্দ দেবেলপমেন্ত মন্ত্রালয়গী খুশিল-থৌরাং মখাদা পোশন অভিয়ানগী সরকারনা পাইখ৭লকপা অনৌবা থৌরাংনা থোকহনবা অহোংবশিং অদুগী মতাংদা ঙাংখি। মহাক্না মখাতানা খঙহল্লকখি মদুদি পোশন অভিয়ান অসিনা হৌজিক্তি অঙাংশিং অসি হকচাং ফনা অমসুং মতিক চনা মশা-মউ ফনা অৱাৎপা অমত্তা লৈতনা পোকহল্লি। মহাক্না প্রধান মন্ত্রীনা মীয়ামদা স্বছ ভারতকী মতাংদা মীয়ামদা পুক্নিং থৌগৎনিংঙাই ওইবা খোল্লাও অদুগী মতাংদা ঙাংখি অমসুং খুদক্তা মহাক্কী ৱাহৈশিং অসিগা মীয়াম্না য়াম্না অচেৎপা মরি অমা থম্বা ঙম্লি। অসিগা চপ মান্ননা পোশন অভিয়ানগী ৱারিশু চপ মান্নৈ, সরকারনা নিংথিজনা থবক পাইখৎপা অমসুং প্রজাশিংনা হকথেংননা শরুক য়াবনা মরম ওইরগা মাইপাকপা ঙম্লক্লি।
প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ত্বীত তৌরকখি;
“এৱেয়রনেস অমসুং মাস পার্তিসিপেশনগী খুত্থাংদা মালন্যুত্রিশনগী খুদোংথিবা অদুবা লাকশিনবগী মতাংদা য়াম্না নুংঙাইরবা থ্রেদ অমা।”

Prime Minister's Office
PM shares the tweet thread by MP of Balangir, Odisha about tackling the menace of malnutrition through awareness and mass participation
10 APR 2023 10:06AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi responded to the tweet threads by MP of Balangir, Odisha, Smt Sangeeta Kumari Singh Deo about tackling the menace of malnutrition through awareness and mass participation.
In a tweet thread, MP Balangir, Odisha spoke about the impact of Government's initiative of Poshan Abhiyan under the aegis of the Ministry of Women & Child Development. She further informed that Poshan Abhiyan is ensuring that the children now are born healthy and are optimally nourished. She also spoke about the Prime Minister's clarion call to the people about Swachh Bharat and instantly people could establish a strong connection with his words. Similar is the tale of Poshan Abhiyan, which is becoming successful due to effective implementation of the government and active participation of the citizens.
The Prime Minister tweeted;
"An interesting thread on tackling the menace of malnutrition through awareness and mass participation."