ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଜନସଚେତନତା ଓ ଜନଭାଗିଦାରୀ ଜରିଆରେ ଅପପୁଷ୍ଟି ନିରାକରଣ ସଂକ୍ରାନ୍ତରେ ବଲାଙ୍ଗିର ସାଂସଦଙ୍କ ଟୁଇଟ୍‌ ଶେୟାର କଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
10 APR 2023 10:06AM by PIB Bhubaneswar
ଜନସଚେତନତା ଓ ଜନଭାଗିଦାରୀ ଜରିଆରେ ଅପପୁଷ୍ଟି ନିରାକରଣ ଉପରେ ବଲାଙ୍ଗିର ସାଂସଦଙ୍କ ଟୁଇଟ୍‌ ଥ୍ରେଡ୍‌କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଶେୟାର କରିଛନ୍ତି।
କେନ୍ଦ୍ର ମହିଳା ଓ ଶିଶୁ ବିକାଶ ମନ୍ତ୍ରଣାଳୟ ଅଧୀନରେ କାର୍ଯ୍ୟକାରୀ କରାଯାଉଥିବା ସରକାରୀ ଯୋଜନା ପୋଷଣ ଅଭିଯାନର ପ୍ରଭାବ ଉପରେ ଆଧାରିତ ଏକ ଟୁଇଟ୍‌ ଥ୍ରେଡ୍‌ ବଲାଙ୍ଗିର ସାଂସଦ ଶେୟାର କରିଥିଲେ । ଏଥିରେ ସେ ସୂଚନା ଦେଇଥିଲେ ଯେ ପୋଷଣ ଅଭିଯାନ କାରଣରୁ ଏବେ ସୁସ୍ଥ ଶିଶୁ ଜନ୍ମ ନେଉଛନ୍ତି । ସ୍ୱଚ୍ଛ ଭାରତ ପାଇଁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଆହ୍ୱାନ ଏବଂ ଏହାକୁ ତୁରନ୍ତ ଜନସାଧାରଣ ଗ୍ରହଣ କରି ନେବା ବିଷୟରେ ମଧ୍ୟ ସେ ଆଲୋଚନା କରିଛନ୍ତି । ଅନୁରୂପ ଭାବେ ପୋଷଣ ଅଭିଯାନ ମଧ୍ୟ ସରକାରଙ୍କ ପ୍ରଭାବୀ କାର୍ଯ୍ୟକାରିତା ଓ ଜନସାଧାରଣଙ୍କ ସକ୍ରିୟ ଭାଗିଦାରୀ ଦ୍ୱାରା ସଫଳ ହୋଇଥିବା ସେ କହିଛନ୍ତି ।
ଏହାକୁ ନେଇ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟୁଇଟ୍‌ କରିଛନ୍ତି;
ଜନସଚେତନତା ଓ ଜନଭାଗିଦାରୀ ଜରିଆରେ ଅପପୁଷ୍ଟି ବିପଦର ନିରାକରଣ ଉପରେ ଏକ ଆକର୍ଷଣୀୟ ଟୁଇଟ୍‌ ଥ୍ରେଡ୍‌।’’

Prime Minister's Office
PM shares the tweet thread by MP of Balangir, Odisha about tackling the menace of malnutrition through awareness and mass participation
10 APR 2023 10:06AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi responded to the tweet threads by MP of Balangir, Odisha, Smt Sangeeta Kumari Singh Deo about tackling the menace of malnutrition through awareness and mass participation.
In a tweet thread, MP Balangir, Odisha spoke about the impact of Government's initiative of Poshan Abhiyan under the aegis of the Ministry of Women & Child Development. She further informed that Poshan Abhiyan is ensuring that the children now are born healthy and are optimally nourished. She also spoke about the Prime Minister's clarion call to the people about Swachh Bharat and instantly people could establish a strong connection with his words. Similar is the tale of Poshan Abhiyan, which is becoming successful due to effective implementation of the government and active participation of the citizens.
The Prime Minister tweeted;
"An interesting thread on tackling the menace of malnutrition through awareness and mass participation."