প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ইষ্টাৰৰ বিশেষ উপলক্ষত খ্ৰীষ্টান সমুদায়ৰ আধ্যাত্মিক নেতৃবৃন্দক সাক্ষাৎ কৰে
দিল্লীত থকা ছেক্ৰেড হাৰ্ট কেথেড্ৰেলৰ যাত্ৰাৰ দৃশ্যাংশ শ্বেয়াৰ কৰে
09 APR 2023 7:17PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ইষ্টাৰৰ বিশেষ উপলক্ষত খ্ৰীষ্টান সমুদায়ৰ আধ্যাত্মিক নেতৃবৃন্দক সাক্ষাৎ কৰে। শ্ৰী মোদীয়ে এই উপলক্ষে দিল্লীত ছেক্ৰেড হাৰ্ট কেথেড্ৰেলৰ যাত্ৰাৰ দৃশ্যাংশও শ্বেয়াৰ কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে টুইট কৰিছে;
"আজি, ইষ্টাৰৰ বিশেষ উপলক্ষত, মোৰ দিল্লীত থকা ছেক্ৰেড হাৰ্ট কেথেড্ৰেললৈ যোৱাৰ সুযোগ হ'ল। মই ইছাই সমুদায়ৰ আধ্যাত্মিক নেতৃবৃন্দৰ সৈতেও সাক্ষাৎ কৰো।
"ইয়াত কিছু দৃশ্যাংশ আছে।"
"ইষ্টাৰত ছেক্ৰেড হাৰ্ট কেথেড্ৰেল, দিল্লীৰ কিছুমান আলোকচিত্ৰ।
কামনা কৰিছো যে এই দিনটোৱে সমাজলৈ আৰু অধিক আনন্দ আৰু সদ্ভাৱ আনক।"

Prime Minister's Office
PM meets with spiritual leaders from the Christian community on special occasion of Easter
Shares glimpses of visit to the Sacred Heart Cathedral in Delhi
09 APR 2023 7:17PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi met with spiritual leaders from the Christian community on special occasion of Easter. Shri Modi also shared glimpses of visit to the Sacred Heart Cathedral in Delhi on this occasion.
The Prime Minister tweeted;
"Today, on the very special occasion of Easter, I had the opportunity to visit the Sacred Heart Cathedral in Delhi. I also met spiritual leaders from the Christian community.
Here are some glimpses."
"Some more pictures from the Sacred Heart Cathedral, Delhi on Easter.
May this day further happiness and harmony in society."