প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ইস্তরগী অখন্নবা থৌরমদা খৃষ্টিয়ান ফুরুপকী লুচিংবশিংগা উনখ্রে
দিল্লিগী সেক্রেদ হার্ত কেথেদ্রেলদা চৎপগী শক্তমশিং উৎখ্রে
09 APR 2023 7:17PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ইস্তরগী অখন্নবা থৌরমদা খৃষ্টিয়ান ফুরুপকী লুচিংবশিংগা উনখ্রে। থৌরম অসিদা সেক্রেদ হার্ত কেথেদ্রেলদা চৎপগী শক্তমশিংসু শ্রী মোদীনা উৎখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“ঙসি, ইস্তরগী অখন্নবা থৌরমদা, ঐ দিল্লিগী সেক্রেদ হার্ত কেথেদ্রেলদা চৎপগী খুদোংচাবা ফংখি। ঐনা খৃষ্টিয়ান ফুরুপকী লুচিংবশিংগসু উনখি।
মফম অসিদা শক্তম খর লৈরে”।
“ইস্তর থৌরমদা, দিল্লিগী সেক্রেদ হার্ত কেথেদ্রেলগী অহেনবা ফোতো খর লৈরে”।
ঙসিগী নুমিৎ অসিনা খুন্নাইদা মখা তানা হরাওনা অমসুং নুংশি চান্না হিংমিন্নবা ওইরসনু”।

Prime Minister's Office
PM meets with spiritual leaders from the Christian community on special occasion of Easter
Shares glimpses of visit to the Sacred Heart Cathedral in Delhi
09 APR 2023 7:17PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi met with spiritual leaders from the Christian community on special occasion of Easter. Shri Modi also shared glimpses of visit to the Sacred Heart Cathedral in Delhi on this occasion.
The Prime Minister tweeted;
"Today, on the very special occasion of Easter, I had the opportunity to visit the Sacred Heart Cathedral in Delhi. I also met spiritual leaders from the Christian community.
Here are some glimpses."
"Some more pictures from the Sacred Heart Cathedral, Delhi on Easter.
May this day further happiness and harmony in society."