প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
থৌরম পাংথোক্কদবা নুমিৎ ৭৫ ফাদ্রে, হরাও-তয়াম্না মালেমগী য়োগা নুমিৎ ২০২৩ পাংথোক্নবা প্রধান মন্ত্রীনা মীয়ামদা তকশিনখ্রে
09 APR 2023 10:27PM by PIB Imphal
হরাও-তয়াম্না মালেমগী য়োগা নুমিৎ ২০২৩ পাংথোক্নবা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মীয়ামদা তকশিনখ্রে।
অয়ুসকী য়ুনিয়ন মিনিস্তর শ্রী সর্বনন্দা সোনোৱালগী ত্বিৎ অমা লৌখৎলদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“মালেমগী য়োগা নুমিৎ ২০২৩ পাংথোক্কদবা নুমিৎ ৭৫তা ঙাইরে, নুমিৎ অসি হরাও-তয়াম্না পাংথোক্নবা অমসুং চাং নাইনা য়োগা শান্নবা ঐনা অদোমগী মফমদা হায়জরি”।

Prime Minister's Office
With less than 75 days to go, PM urges citizens to mark International Yoga Day 2023 with great enthusiasm
09 APR 2023 10:27PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has urged citizens to mark International Yoga Day 2023 with great enthusiasm.
Sharing a tweet by Union Minister for AYUSH, Shri Sarbananda Sonowal, the Prime Minister tweeted;
“With less than 75 days to go for International Yoga Day 2023, I would urge you all to mark it with great enthusiasm and also practice Yoga regularly.”