প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ৰুৰকেলাত আদি মহোৎসৱৰ সন্দৰ্ভত টুইট শ্বেয়াৰ কৰিলে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
08 APR 2023 11:33AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আমাৰ জনজাতীয় সমূদায়ৰ ঐতিহ্য আৰু সংস্কৃতিক লৈ ভাৰত গৌৰৱান্বিত বুলি আলোকপাত কৰে৷
বিধায়ক শ্ৰী ভৱানী শংকৰ ভয়ৰ এটা টুইটৰ প্ৰত্যুত্তৰত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে টুইটত কয়ঃ
“ওড়িশাৰ ৰুৰকেলাত অনু্ষ্ঠিত আদি মহোৎসৱৰ আকৰ্ষণীয় টুইট৷ আমাৰ জনজাতীয় সমূদায়ৰ ঐতিহ্য আৰু সংস্কৃতিক লৈ ভাৰতৰ গৌৰৱান্বিত৷”

Prime Minister's Office
PM shares tweet thread on Aadi Mahotsav in Rourkela
08 APR 2023 11:33AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has underlined India's pride in the heritage and culture of our tribal communities.
Replying to a tweet by MLA Shri Bhabani Shankar Bhoi the Prime Minister tweeted :
"An interesting thread on Aadi Mahotsav, which is happening in Rourkela, Odisha. India is proud of the heritage and culture of our tribal communities."