প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা রৌরকেলাদা পাংথোকপা আদি মহোৎসবকী ত্বিৎ থ্রিদ সিয়ার তৌখ্রে
08 APR 2023 11:33AM by PIB Imphal
ঐখোয়গী ত্রাইবেল ফুরুপশিংগী হেরিতেচ অমসুং কলচরদা ভারতনা চাউথোকচবা পোক্লিবা অসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ফোঙদোকখ্রে।
এম.এল.এম শ্রী ভাবনি সঙ্কর ভোইগী ত্বিৎ অমগী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“ওরিসাগী রৌরকেলাদা পাংথোক্লিবা আদি মহোৎসবকী নুংঙাইরবা থ্রিদ অমনি। ঐখোয়গী ত্রাইবেল ফুরুপশিংগী হেরিতেচ অমসুং কলচরদা ভারতনা চাউথোকচবা পোক্লি”।

Prime Minister's Office
PM shares tweet thread on Aadi Mahotsav in Rourkela
08 APR 2023 11:33AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has underlined India's pride in the heritage and culture of our tribal communities.
Replying to a tweet by MLA Shri Bhabani Shankar Bhoi the Prime Minister tweeted :
"An interesting thread on Aadi Mahotsav, which is happening in Rourkela, Odisha. India is proud of the heritage and culture of our tribal communities."