Prime Minister's Office
PM shares tweet thread on Aadi Mahotsav in Rourkela
08 APR 2023 11:33AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has underlined India's pride in the heritage and culture of our tribal communities.
Replying to a tweet by MLA Shri Bhabani Shankar Bhoi the Prime Minister tweeted :
"An interesting thread on Aadi Mahotsav, which is happening in Rourkela, Odisha. India is proud of the heritage and culture of our tribal communities."

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ରାଉରକେଲାରେ ଆଦି ମହୋତ୍ସବ ଉପରେ ଟୁଇଟ୍‌ ଥ୍ରେଡ୍‌ ଶେୟାର କଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
08 APR 2023 11:33AM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଆମ ଜନଜାତି ସମୁଦାୟର ଐତିହ୍ୟ ଏବଂ ସଂସ୍କୃତିକୁ ଭାରତର ଗୌରବ ଭାବେ ଅଭିହିତ କରିଛନ୍ତି ।
ବିଧାୟକ ଶ୍ରୀ ଭବାନୀ ଶଙ୍କର ଭୋଇଙ୍କ ଏକ ଟୁଇଟର ଜବାବ ଦେଇ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟୁଇଟ୍‌ କରିଛନ୍ତି :
‘‘ଓଡ଼ିଶାର ରାଉରକେଲାରେ ଅନୁଷ୍ଠିତ ହେଉଥିବା ଆଦି ମହୋତ୍ସବ ଉପରେ ଏକ ରୋଚକ ଟୁଇଟ୍‌ ଥ୍ରେଡ୍‌। ଭାରତ ଆମର ଜନଜାତୀୟ ସମୁଦାୟର ଐତିହ୍ୟ ଓ ସଂସ୍କୃତିକୁ ନେଇ ଗର୍ବିତ।’’