প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
নাগা সংস্কৃতি হৈছে গতিময়, বীৰত্ব আৰু প্ৰকৃতিৰ প্ৰতি সন্মানৰ সমাৰ্থক: প্ৰধানমন্ত্ৰী
06 APR 2023 11:24AM by PIB Guwahati
নাগালেণ্ড চৰকাৰৰ PHED আৰু সমবায় মন্ত্ৰী শ্ৰী জেকব ঝিমোমীৰ এটা টুইটৰ উত্তৰ দি প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়, "জি-২০ অনুষ্ঠানসমূহৰ এক মুহুৰ্তৰ এক সুন্দৰ টুইট থ্ৰেডৰ জৰিয়তে সুন্দৰ নাগা সংস্কৃতি প্ৰদৰ্শন কৰা হৈছে। নাগা সংস্কৃতি হৈছে গতিময়, বীৰত্ব আৰু প্ৰকৃতিৰ প্ৰতি সন্মানৰ সমাৰ্থক।"
টা টুইটত শ্ৰীযুত জেকব ঝিমোমীয়ে কয় যে তেওঁ নাগালেণ্ডৰ কোহিমাত থকা সকলো জি-২০ প্ৰতিনিধিক আন্তৰিকতাৰে আদৰণি জনাব। তেওঁ লগতে কয় যে প্ৰতিনিধিসকলক উদ্যমী নাগা ভাই-ভনীসকলে পৰিৱেশন কৰা পৰম্পৰাগত নাগা নৃত্যৰ দ্বাৰা আদৰণি জনোৱা হৈছিল।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে টুইট কৰে, "জি-২০ অনুষ্ঠানসমূহৰ এক মুহুৰ্তৰ এক সুন্দৰ টুইট থ্ৰেডৰ জৰিয়তে সুন্দৰ নাগা সংস্কৃতি প্ৰদৰ্শন কৰা হৈছে। নাগা সংস্কৃতি হৈছে গতিময়, বীৰত্ব আৰু প্ৰকৃতিৰ প্ৰতি সন্মানৰ সমাৰ্থক।"

Prime Minister's Office
Naga culture is synonymous with vibrancy, valour and respect towards nature: PM
06 APR 2023 11:24AM by PIB Delhi
Responding to the tweet thread by PHED and Cooperation Minister in Government of Nagaland, Shri Jacob Zhimomi, the Prime Minister said "A good thread on the spectacular Naga culture on display during one of the G20 programmes. Naga culture is synonymous with vibrancy, valour and respect towards nature."
In a tweet thread Shri Jacob Zhimomi spoke about wholeheartedly welcoming all the delegates of G-20 to Kohima, Nagaland.
He also said that the delegates were welcomed by the traditional Naga dance performed by energetic Naga brothers and sisters.
The Prime Minister tweeted;