Prime Minister's Office
Naga culture is synonymous with vibrancy, valour and respect towards nature: PM
06 APR 2023 11:24AM by PIB Delhi
Responding to the tweet thread by PHED and Cooperation Minister in Government of Nagaland, Shri Jacob Zhimomi, the Prime Minister said "A good thread on the spectacular Naga culture on display during one of the G20 programmes. Naga culture is synonymous with vibrancy, valour and respect towards nature."
In a tweet thread Shri Jacob Zhimomi spoke about wholeheartedly welcoming all the delegates of G-20 to Kohima, Nagaland.
He also said that the delegates were welcomed by the traditional Naga dance performed by energetic Naga brothers and sisters.
The Prime Minister tweeted;

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
নাগা কলচর অসি মচু কয়ানা লৈতেংবা, থৌনা ফবা অমসুং মহৌশাদা ইকায়খুম্নবা উৎপগা মান্নৈ: প্রধান মন্ত্রী
06 APR 2023 11:24AM by PIB Imphal
নাগালেন্দ সরকারগী পি.ঐচ.ই.দি অমসুং কোওপরেসন মিনিস্তর শ্রী জেকোব জিমোমিগী ত্বিৎ থ্রিদকী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি, “জি-২০গী থৌরমশিংগী মনুংদা নাগা কলচর উৎপা অসি য়াম্না নুংঙাইবা অমনি। নাগা কলচর অসি মচু কয়ানা লৈতেংবা, থৌনা ফবা অমসুং মহৌশাদা ইকায়খুম্নবা উৎপগা মান্নৈ”।
ত্বিৎ থ্রিদ অমদা শ্রী জেকোবনা জি-২০গী দেলিগেদ পুম্নমক নাগালেন্দগী কোহিমাদা তরাম্না ওকপগী মতাংদা ফোঙদোকখি।
মহাক্না হায়খি মপাঙ্গল কনবা নাগা ইচিন-ইনাওশিং অমসুং ইচল-ইচেশিংগী নাৎকী নাগা জগোয়না দেলিগেদশিং তরাম্না ওকখি।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;