ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ସୁଶ୍ରୀ ଦୀପାଳି ଝାଭେରି ଓ ଶ୍ରୀ ଓଟା ଜାପାନର ଜୋଟୋ ଫାୟାର ଷ୍ଟେସନ ଦ୍ୱାରା ସମ୍ମାନିତ ହୋଇଥିବାରୁ ସନ୍ତୋଷ ବ୍ୟକ୍ତ କଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
06 APR 2023 10:05PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ, ଗତ ଅକ୍ଟୋବରରେ ଟୋକିଓ ଠାରେ ଆୟୋଜିତ ଦାଣ୍ଡିଆ ମସ୍ତି ୨୦୨୨ରେ ଜଣେ ବ୍ୟକ୍ତିଙ୍କୁ ସିପିଆର ଓ ଏଇଡି ପ୍ରଦାନ କରି ତାଙ୍କ ଜୀବନ ରକ୍ଷା କରିଥିବାରୁ ଜାପାନରେ ରହୁଥିବା ଭାରତୀୟ ମହିଳା ସୁଶ୍ରୀ ଦୀପାଳି ଝାଭେରି ଓ ଶ୍ରୀ ଓଟାଙ୍କୁ ଜୋଟୋ ଫାୟାର ଷ୍ଟେସନ ଦ୍ୱାରା ସମ୍ମାନିତ କରାଯାଇଥିବାରୁ ସନ୍ତୋଷ ବ୍ୟକ୍ତ କରିଛନ୍ତି ।
ଭାରତ ସ୍ଥିତ ଜାପାନ ଦୂତାବାସର ଏକ ଟ୍ୱିଟ ପ୍ରତ୍ୟୁତ୍ତରରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି;
“ଏହା ଜାଣି ଖୁସି ଲାଗିଲା ଏବଂ ଏହା ପୀଡିତଙ୍କୁ ଠିକଣା ସମୟରେ ସହାୟତା ପ୍ରଦାନର ଗୁରୁତ୍ୱକୁ ଦର୍ଶାଉଛି ।”

Prime Minister's Office
PM expresses happiness for Ms. Deepali Jhaveri and Mr. Ota on being awarded by Joto Fire Station, Japan
06 APR 2023 9:47AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed happiness for Ms. Deepali Jhaveri, an Indian resident in Japan, and Mr. Ota on being awarded by Joto Fire Station for rescuing a man giving him CPR and AED at Dandiya Masti 2022, Tokyo, last October.
In response to a tweet by the Embassy of Japan in India, the Prime Minister said;
"This is gladdening to know, and it underscores the importance of giving timely assistance to any person affected."