প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
দিপালি ঝাভেরি অমসুং মিস্তর ওতাদা জোতো ফাইয়ার স্তেসন, জপান্না মনা পীবদা প্রধান মন্ত্রীনা হরাওবা ফোঙদোকখ্রে
06 APR 2023 9:47AM by PIB Imphal
হৌখিবা ওক্তোবরদা, দান্দিয়া মস্তি ২০২২, তোকিওদা মীওই অমা সি.পি.আর অমসুং এ.ই.দি পীদুনা থৱায় কনবগীদমক জোতো ফাইয়ার স্তেসন্না জপান্দা লৈবা ভারতমচা দিপালি ঝাভেরি অমসুং মিস্তর ওতাদা মনা পীবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হরাওবা ফোঙদোকখ্রে।
ভারত্তা লৈবা জপান এম্বেসিগী ত্বিৎ অমগী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“মসি তাবদা হরাওই, অমসুং খুদোংথিবা নংলবা মীওই অমা মতম চানা মতেং পাংবগী মরুওইবা অদু মসিনা উৎলে”।

Prime Minister's Office
PM expresses happiness for Ms. Deepali Jhaveri and Mr. Ota on being awarded by Joto Fire Station, Japan
06 APR 2023 9:47AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed happiness for Ms. Deepali Jhaveri, an Indian resident in Japan, and Mr. Ota on being awarded by Joto Fire Station for rescuing a man giving him CPR and AED at Dandiya Masti 2022, Tokyo, last October.
In response to a tweet by the Embassy of Japan in India, the Prime Minister said;
"This is gladdening to know, and it underscores the importance of giving timely assistance to any person affected."