Prime Minister's Office
PM expresses happiness for Ms. Deepali Jhaveri and Mr. Ota on being awarded by Joto Fire Station, Japan
06 APR 2023 9:47AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed happiness for Ms. Deepali Jhaveri, an Indian resident in Japan, and Mr. Ota on being awarded by Joto Fire Station for rescuing a man giving him CPR and AED at Dandiya Masti 2022, Tokyo, last October.
In response to a tweet by the Embassy of Japan in India, the Prime Minister said;
"This is gladdening to know, and it underscores the importance of giving timely assistance to any person affected."

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
জাপানৰ জ’ট’ অগ্নিনিৰ্বাপক কেন্দ্ৰৰ দ্বাৰা পুৰস্কৃত শ্ৰীমতী দীপালী ঝাভেৰী আৰু শ্ৰী অ’টাক লৈ আনন্দিত প্ৰধানমন্ত্ৰী
06 APR 2023 9:47AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে বিগত বৰ্ষৰ অক্টোবৰ মাহত টকিঅ’ত দাণ্ডিয়া মস্তি ২০২২ত এগৰাকী ব্যক্তিক চিপিআৰ আৰু এইডি প্ৰদান কৰি উদ্ধাৰ কৰাৰ বাবে জাপানৰ জ’ট’ অগ্নিনিৰ্বাপক কেন্দ্ৰৰ দ্বাৰা জাপানত বসবাস কৰা প্ৰৱাসী ভাৰতীয় শ্ৰীমতী দীপালী ঝাভেৰী আৰু শ্ৰী অ’টাক পুৰস্কৃত কৰাক লৈ আনন্দ প্ৰকাশ কৰে৷
ভাৰতস্থিত জাপানৰ ৰাষ্ট্ৰদূতৰ এক টুইটৰ সঁহাৰি জনাই প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়;
“এই কথা জানিবলৈ পাই আনন্দিত হৈছো আৰু এইটোৱে এগৰাকী ক্ষতিগ্ৰস্ত ব্যক্তিক সময়মতে সহায় আগবঢ়োৱাৰ গুৰুত্বকে আলোকপাত কৰে৷”