প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
স্তেন্দ অপ ইন্দিয়া চহি ৭ মপুংফারকপদা প্রধান মন্ত্রীনা শকখঙবা উৎখ্রে
05 APR 2023 1:36PM by PIB Imphal
এস.তি/এস.সি ফুরুপশিং অমসুং নুপীশিংগী ফিবম ফগৎহনবদা স্তেন্দ অপ ইন্দিয়াগী থবক্না লৌরিবা থৌদাং প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শকখঙবা উৎখ্রে। ঙসি স্তেন্দ অপ ইন্দিয়া চহি ৭ মপুংফারে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“ঙসি ঐখোয়না #7YearsofStandUpIndia উরে অমসুং এস.তি/এস.সি ফুরুপশিং অমসুং নুপীশিংগী ফিবম ফগৎহনবদা থৌরাং অসিনা লৌরিবা থৌদাং শকখঙলে। মসিনা ঐখোয়গী মীয়ামদা ইন্তরপ্রাইজগী থৌনাশু হেনগৎহল্লে”।

Prime Minister's Office
PM marks 7 years of Stand Up India
05 APR 2023 1:36PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has acknowledged the role that Stand Up India initiative has played in empowering the SC/ ST communities and ensuring women empowerment. Stand Up India completes 7 years today.
The Prime Minister tweeted :
"Today we mark #7YearsofStandUpIndia and acknowledge the role this initiative has played in empowering the SC/ ST communities and ensuring women empowerment. It has also boosted the spirit of enterprise our people are blessed with."
More details at https://pib.gov.in/PressReleseDetail.aspx?PRID=1913705