Prime Minister's Office
PM expresses happiness over the developmental works which are furthering ‘Ease of Living’ in Silchar and surrounding areas
03 APR 2023 9:55AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed his happiness over the developmental works which are furthering ‘Ease of Living’ in Silchar and surrounding areas.
In a tweet thread, Member of Parliament, Dr. Rajdeep Roy informed about Silchar’s vikas yatra. He informed that whether it is education, cleanliness, healthcare, water supply, environment, transportation, availability of affordable housing, safety security and public services, quality of life has improved along with the economic ability of the region. He also spoke about CGHS Wellness Centre, Pradhan Mantri Gram Sadak Yojana (PMGSY), Pradhan Mantri Awaas Yojana Gramin (PMAY-G) and other developmental initiatives which are furthering ease of lives of people of Silchar and surrounding areas.
In reply to the tweet threads by Member of Parliament, the Prime Minister tweeted;
“Glad that the fruits of development are furthering ‘Ease of Living’ in Silchar and surrounding areas.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না সিলচর অমসুং অকোইবদা লৈরিবা মফমশিংদা ‘ইজ ওফ লিবিং’বু মখাতানা খুমাং চাউশিনহল্লিবা চাউখৎ-থৌরাংগী থবকশিং অদুদা নুংঙাইবা ফোংদোকপা
03 APR 2023 9:55AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সিলচর অমসুং অকোইবদা লৈরিবা মফমশিংদা ‘ইজ ওফ লিবিং’বু মখাতানা খুমাং চাউশিনহল্লিবা চাউখৎ-থৌরাংগী থবকশিং অদুদা নুংঙাইবা ফোংদোকখি।
ত্বীত থ্রেদ অমদা, মেম্বর ওফ পার্লিয়ামেন্ত, দা. রাজদীপ রোইনা সিলচরগী ৱিকাস য়াত্রাগী মতাংদা খঙহল্লকখি। মহাক্না খঙহল্লকখি মদুদি মহৈ-মশিং তম্বীবা, লু-নানবা, হেল্থকিয়র, ৱাতর সপ্লাই, অকোইবদা লৈরিবা মহৌশাগী ফিভম, ত্রান্সপোর্তেশন, অহোংবা মমলদা লৈননবা য়ুম-কৈ ফংহনবা, অশোই-অঙাম য়াওদনবা চেকশিন থৌরাং অমসুং পব্লিক সর্বিসশিং, পুন্সি মহিং হিংবগী ফিভমশিং অদু লমদম অসিগী শেন্মিৎলোন চাউখৎলকপগা লোইন-লোইননা য়াম্না ফগৎলকখ্রে। মহাক্না সি.জি.ঐচ.এস. ৱেলনেস সেন্তর, প্রধান মন্ত্রি গ্রাম সরক য়োজনা (পি.এম.জি.এস.ৱাই.), প্রধান মন্ত্রী আৱাজ য়োজনা গ্রামিন (পি.এম.এ.ৱাই.- জি.) অমসুং সিলচর অমসুং অকোইবদা লৈরিবা মফমশিংগী প্রজা মীয়ামগী পুন্সিদা মখাতানা য়াম্না কোম্না হিংবা ঙমহল্লিবা অতোপ্পা চাউখৎ-থৌরাংগী অনৌবা থৌরাংশিং অদুগী মতাংদসু পন্দুনা হায়খি।
মেম্বর ওফ পার্লিয়ামেন্ত অদুগী ত্বীত থ্রেদশিং অদুগী পাউখুম ওইনা, প্রধান মন্ত্রী অসুম্না ত্বীত তৌখি;
“চাউখৎ-থৌরাংগী মহৈশিং অদুনা সিলচর অমসুং অকোইবদা লৈরিবা মফমশিংদা ‘ইজ ওফ লিবিং’বু মখাতানা খুমাং চাউশিনহল্লে হায়বসি তাবদা য়াম্না নুংঙাইরে।”