প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
পুনেৰ সাংসদ শ্ৰী গিৰীশ বাপতৰ মৃত্যুত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে শোক প্ৰকাশ কৰে
29 MAR 2023 4:19PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে পুনেৰ সাংসদ শ্ৰী গিৰীশ বাপতৰ মৃত্যুত শোক প্ৰকাশ কৰিছে৷
এলানি টুইটযোগে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়;
"শ্ৰী গিৰীশ বাপতজী এজন নম্ৰ আৰু পৰিশ্ৰমী নেতা আছিল যিয়ে সমাজক নিষ্ঠাৰে সেৱা আগবঢ়াইছিল। তেওঁ মহাৰাষ্ট্ৰৰ বিকাশৰ বাবে ব্যাপকভাৱে কাম কৰিছিল আৰু পুনেৰ বিকাশৰ প্ৰতি বিশেষভাৱে উৎসাহী আছিল। তেওঁৰ মৃত্যুৰ খবৰ দুখজনক। তেওঁৰ পৰিয়াল আৰু সমৰ্থকসকলৰ প্ৰতি সমবেদনা জ্ঞাপন কৰিছো। ঔম শান্তি"
"মহাৰাষ্ট্ৰত বিজেপিৰ ভেটি গঢ়ি তোলা আৰু শক্তিশালী কৰাৰ ক্ষেত্ৰত শ্ৰী গিৰীশ বাপতজীয়ে গুৰুত্বপূৰ্ণ ভূমিকা পালন কৰিছিল। তেওঁ এনে এজন বিধায়ক আছিল যিয়ে জনকল্যাণৰ বিষয়বোৰ উত্থাপন কৰিছিল। তেওঁ এজনমন্ত্ৰী আৰু পিছত পুনেৰ সাংসদ হিচাপেও এক প্ৰভাৱ পেলাইছিল। তেওঁৰ ভাল কামে বহুতো লোকক অনুপ্ৰাণিত কৰি থাকিব।"

Prime Minister's Office
PM condoles passing away of Shri Girish Bapat, Member of Parliament from Pune
29 MAR 2023 4:19PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has condoled the passing away of Shri Girish Bapat, Member of Parliament from Pune.
In a series of tweets, the Prime Minister said;
“Shri Girish Bapat Ji was a humble and hardworking leader who served society diligently. He worked extensively for the development of Maharashtra and was particularly passionate about Pune's growth. His passing away is saddening. Condolences to his family and supporters. Om Shanti”
“Shri Girish Bapat Ji played a key role in building and strengthening the BJP in Maharashtra. He was an approachable MLA who raised issues of public welfare. He also made a mark as an effective Minister and later as Pune's MP. His good work will keep motivating several people.”