প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পুনেগী মেম্বর ওফ পার্লিয়ামেন্ত, শ্রী গিরিশ বাপৎনা লৈখিদবদা পি.এম.না অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
29 MAR 2023 4:19PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা পুনেগী মেম্বর ওফ পার্লিয়ামেন্ত, শ্রী গিরিশ বাপৎনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
ত্বিতশিং মথং-মথং তৌরদুনা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“শ্রী গিরিশ বাপতজী অসি খুন্নাইবু থমোয় শেংনা শেবা তৌখিবা নোলুকপা অমসুং হোৎনবা কনবা লুচিংবা অমনি। মহাক্না মহারাস্ত্রগী চাউখৎ-থৌরাংগীদমক কন্না হোৎনরমখি অমসুং পুনেগী শাহৌ লৈহনবা হায়বা অসিদা মরু ওইনা মীৎয়েং চংলমখি। মহাক্না লৈখিদবা অসি য়াম্না নুংঙাইতে। মহাক্কী ইমুং মনুং অমসুং সপ্পোর্তরশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। ওম শান্তি।”
“শ্রী গিরিশ বাপতজীনা মহারাস্ত্রদা বি.জে.পি. শেমগৎপা অমসুং মপাঙ্গল কনখৎহনবদা মরু ওইবা থৌদাং অমা লৌরমখি। মহাক অসি মীয়ামগী য়াইফনবা হীরমশিং পুখৎখিবা তান্নবা নুংঙাইবা এম.এল.এ. অমা ওইরমখি। মহাক অফবা মন্ত্রী অমা ওইরমখি অমসুং তুংদা পুনেগী এম.পি. ওইরকখি। মহাক্কী অফবা থবকশিংনা মীওই কয়াদা ইথিল পীগনি।”

Prime Minister's Office
PM condoles passing away of Shri Girish Bapat, Member of Parliament from Pune
29 MAR 2023 4:19PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has condoled the passing away of Shri Girish Bapat, Member of Parliament from Pune.
In a series of tweets, the Prime Minister said;
“Shri Girish Bapat Ji was a humble and hardworking leader who served society diligently. He worked extensively for the development of Maharashtra and was particularly passionate about Pune's growth. His passing away is saddening. Condolences to his family and supporters. Om Shanti”
“Shri Girish Bapat Ji played a key role in building and strengthening the BJP in Maharashtra. He was an approachable MLA who raised issues of public welfare. He also made a mark as an effective Minister and later as Pune's MP. His good work will keep motivating several people.”