প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না এস্ত্রো নাইৎ স্কাই তুরিজম প্রমোৎ তৌনবা পাইখৎপা খোঙথাংবু থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
29 MAR 2023 4:11PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা তেলিস্কোপকী খুত্থাংদা নুমিদাংগী অতিয়া য়েংবগী কাউঙমদ্রবা এক্সপরিয়েন্স অমা ফংনবা মিরামর বীচতা মীয়াম্না তিনখিবগা লোয়ননা গোৱা সাইন্স সেন্তর এন্দ প্লানেতরিয়মনা এস্ত্রো নাইৎ স্কাই তুরিজম প্রমোৎ তৌনবা লৌখৎখিবা খোঙথাংবু থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
নেস্নেল কাউন্সিল ওফ সাইন্স ম্যুজিয়ম্সনা তৌখিবা ত্বিত অমা শিয়র তৌরদুনা প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিত তৌখি;
“অসিগুম্বা খোঙথাংশিং খোঙজেল য়াংশিনবা উবা ফংবদা নুংঙাইবা পোকই। ঐহাক্না চহি খরগী মমাংদা মন কী বাতকী তাঙ্কক অমদা এস্ত্রোনোমীগী লৈজরিবা ভারতকী ফজরবা হেরিতেজকী মতাংদা ৱা ঙাংখি।”

Prime Minister's Office
PM lauds effort to promote Astro Night Sky Tourism
29 MAR 2023 4:11PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has lauded the effort to promote Astro Night Sky Tourism by Goa Science Centre & Planetarium as people flock to Miramar beach to have an unforgettable experience of observing the night sky through telescope.
Sharing a tweet by National Council of Science Museums, the Prime Minister tweeted;
“Happy to see such efforts pick pace. I had also spoken about India’s rich heritage in astronomy during a Mann Ki Baat episode a few years ago. “