Prime Minister's Office
PM congratulates Nitu Ghanghas for winning gold in Women's Boxing World Championships
25 MAR 2023 10:36PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Nitu Ghanghas for winning gold in Women's Boxing World Championships.
The Prime Minister tweeted :
"Congratulations to
@NituGhanghas333 on winning the prestigious Gold Medal in the Women's Boxing World Championships. India is elated by her remarkable feat."

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
‘মহিলা বক্সিং বিশ্ব চেম্পিয়নশ্বিপ’ত স্বৰ্ণ জয় কৰাৰ বাবে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে নিতু ঘংঘাছক অভিনন্দন জনাইছে
25 MAR 2023 10:36PM by PIB Guwahati
‘মহিলা বক্সিং বিশ্ব চেম্পিয়নশ্বিপ’ত স্বৰ্ণ জয় কৰাৰ বাবে নিতু ঘংঘাছক অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰিছে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ‘টুইট’ কৰে:
"অভিনন্দন
‘মহিলা বক্সিং বিশ্ব চেম্পিয়নশ্বিপ’ত সন্মানীয় স্বৰ্ণ পদক জয় কৰিছে @NituGhanghas333য়ে। তেওঁৰ উল্লেখনীয় কৃতিত্বত উৎফুল্লিত হৈছে ভাৰত।"