Prime Minister's Office
PM congratulates Nitu Ghanghas for winning gold in Women's Boxing World Championships
25 MAR 2023 10:36PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Nitu Ghanghas for winning gold in Women's Boxing World Championships.
The Prime Minister tweeted :
"Congratulations to
@NituGhanghas333 on winning the prestigious Gold Medal in the Women's Boxing World Championships. India is elated by her remarkable feat."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
নুপীগী ৱার্ল্দ বোক্সিং চেম্পিয়নশিপতা সনাগী মেদল ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রীনা নীতু ঘনঘস থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
25 MAR 2023 10:36PM by PIB Imphal
নুপীগী ৱার্ল্দ বোক্সিং চেম্পিয়নশিপতা সনাগী মেদল ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নীতু ঘনঘস থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“নুপীগী ৱার্ল্দ বোক্সিং চেম্পিয়নশিপতা লেমজনিঙাই ওইরবা সনাগী মেদল ফংলকপদা @NituGhanghas333 থাগৎচরি। মহাক্কী শিংথানিঙাই ওইরবা মাইপাকপা অসিনা ভারত হরাওহল্লে”।