প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে দিল্লীৰ তিনিখন প্ৰতিষ্ঠিত স্থান ভ্ৰমণ কৰা অসমৰ ৰাজ্যপাল, মুখ্যমন্ত্ৰী আৰু ৰাজ্যিক কেবিনেটক প্ৰশংসা কৰে
19 MAR 2023 9:56PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি দিল্লীৰ তিনিটা প্ৰতিষ্ঠিত স্থান- ৰাষ্ট্ৰীয় যুদ্ধ স্মাৰক, ৰাষ্ট্ৰীয় আৰক্ষী স্মাৰক আৰু প্ৰধানমন্ত্ৰী সংগ্ৰহালয় ভ্ৰমণ কৰা অসমৰ ৰাজ্যপাল শ্ৰী গুলাব চান্দ কাটাৰিয়া, মুখ্যমন্ত্ৰী শ্ৰী হিমন্ত বিশ্ব শৰ্মা আৰু তেওঁৰ কেবিনেট সহকৰ্মীসকলক প্ৰশংসা কৰে।
ৰাজ্যপালৰ টুইটৰ উত্তৰত শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে টুইট কৰে:
"অসমৰ ৰাজ্যপাল @Gulab_kataria জী, মুখ্যমন্ত্ৰী @himantabiswa জী আৰু অসম চৰকাৰৰ মন্ত্ৰীসকলে দিল্লীৰ তিনিটা প্ৰতিষ্ঠিত স্থান- ৰাষ্ট্ৰীয় যুদ্ধ স্মাৰক, ৰাষ্ট্ৰীয় আৰক্ষী স্মাৰক আৰু প্ৰধানমন্ত্ৰী সংগ্ৰহালয় ভ্ৰমণ কৰাটো এক প্ৰশংসনীয় কাম।"

Prime Minister's Office
PM appreciates Assam Governor, CM and the State Cabinet visiting three iconic places in Delhi
19 MAR 2023 9:56PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today lauded the gesture by the Assam Governor Shri Gulab Chand Kataria, Chief Minister Shri Himanta Biswa Sarma and his Cabinet colleagues visiting three iconic places in Delhi- the National War Memorial, National Police Memorial and PM Sangrahalaya.
In reply to the Governor's tweet, Shri Narendra Modi tweeted :
"A great gesture by the Assam Governor @Gulab_kataria Ji, CM @himantabiswa Ji and Ministers of the Assam Government to visit three iconic places in Delhi- the National War Memorial, National Police Memorial and PM Sangrahalaya."