প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
দিল্লিগী মরুওইবা মফম অহুম য়েংবগীদমক প্রধান মন্ত্রীনা অসামগী রাজ্যপাল, চীফ মিনিস্তর অমসুং রাজ্যগী মন্ত্রীমন্দল থাগৎখ্রে
19 MAR 2023 9:56PM by PIB Imphal
দিল্লিগী মরুওইবা মফম অহুম-নেসনেল ৱার মেমোরিএল, নেসনেল পুলিস মেমোরিএল অমসুং প্রধান মন্ত্রী সংগ্রাহলয় য়েংবগীদমক ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অসামগী রাজ্যপাল শ্রী গুলাব চান্দ কাতারিয়া, চীফ মিনিস্তর শ্রী হিমান্তা বিশ্বা শর্মা অমসুং মহাক্কী মন্ত্রীমন্দলগী মিনিস্তরশিং থাগৎখ্রে।
রাজ্যপালগী ত্বিৎ অমগী পাউখুম পীরদুনা, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ত্বিৎ তৌখি;
“অসামগী রাজ্যপাল @Gulab_kataria জি, চীফ মিনিস্তর @himantabiswa জি অমসুং অসাম সরকারগী মিনিস্তরশিংনা দিল্লিগী মরুওইবা মফম অহুম-নেসনেল ৱার মেমোরিএল, নেসনেল পুলিস মেমোরিএল অমসুং প্রধান মন্ত্রী সংগ্রাহলয় য়েংবা অসি অফবা থবক অমনি”।

Prime Minister's Office
PM appreciates Assam Governor, CM and the State Cabinet visiting three iconic places in Delhi
19 MAR 2023 9:56PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today lauded the gesture by the Assam Governor Shri Gulab Chand Kataria, Chief Minister Shri Himanta Biswa Sarma and his Cabinet colleagues visiting three iconic places in Delhi- the National War Memorial, National Police Memorial and PM Sangrahalaya.
In reply to the Governor's tweet, Shri Narendra Modi tweeted :
"A great gesture by the Assam Governor @Gulab_kataria Ji, CM @himantabiswa Ji and Ministers of the Assam Government to visit three iconic places in Delhi- the National War Memorial, National Police Memorial and PM Sangrahalaya."