প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
পোন প্ৰথমবাৰলৈ মেঘালয়ত বৈদ্যুতিক ৰেলৰ প্ৰৱৰ্তনত সন্তোষ প্ৰকাশ প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
17 MAR 2023 8:19PM by PIB Guwahati
ভাৰতীয় ৰেলৱেয়ে অভয়াপুৰী–পঞ্চৰত্ন; দুধনৈ–মেন্দিপথাৰৰ মাজৰ গুৰুত্বপূৰ্ণ অংশসমূহত বৈদ্যুতীকৰণ সম্পন্নৰ লগে-লগে পোন প্ৰথমবাৰলৈ মেঘালয়ত বৈদ্যুতিক ৰেলৰ প্ৰৱৰ্তনত প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে সন্তোষ প্ৰকাশ কৰিছে।
পিআইবি, মেঘালয়ৰ এটা টুইট শ্বেয়াৰেৰে প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে এইদৰে টুইট কৰে;
“মেঘালয়ৰ বাবে এটা ভাল খবৰ আৰু ই উত্তৰ-পূবৰ যোগাযোগ ব্যৱস্থাৰ বৰ্ধন ঘটাব।”

Prime Minister's Office
PM expresses delight as Meghalaya gets electric trains for the first time
17 MAR 2023 8:19PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed delight as Meghalaya gets electric trains for the first time after Indian Railways completed the electrification of important sections between Abhayapuri – Pancharatna; Dudhnai – Mendipathar.
Sharing a tweet by PIB Meghalaya, the Prime Minister tweeted;
“Wonderful news for Meghalaya and furthering connectivity in the Northeast.”