প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
অহানবা ওইনা মেঘালয়গী ইলেক্ত্রিক ত্রেনশিং চেনবদা প্রধান মন্ত্রীনা হরাওবা ফোঙদোকখ্রে
17 MAR 2023 8:19PM by PIB Imphal
ভারত রেলৱেজনা অভয়পুরী-পঞ্চরত্ন; দুধনাই-মেন্দিপাথারগী মরক্ত মরুওইবা সেক্সনশিং ইলেক্ত্রিক ফংহল্লবা মতুংদা অহানবা ওইনা মেঘালয়গী ইলেক্ত্রিক ত্রেনশিং চেনবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হরাওবা ফোঙদোকখ্রে।
পি.আই.বি মেঘালয়গী ত্বিৎ অমা শরুক য়ারদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“মেঘালয়গীদমক অঙকপা পাউনি অমসুং অৱাং-নোংপোক্তা মখা তানা চৎথোক-চৎশিন ফগৎহল্লগনি”।

Prime Minister's Office
PM expresses delight as Meghalaya gets electric trains for the first time
17 MAR 2023 8:19PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed delight as Meghalaya gets electric trains for the first time after Indian Railways completed the electrification of important sections between Abhayapuri – Pancharatna; Dudhnai – Mendipathar.
Sharing a tweet by PIB Meghalaya, the Prime Minister tweeted;
“Wonderful news for Meghalaya and furthering connectivity in the Northeast.”