Prime Minister's Office
PM expresses delight as Meghalaya gets electric trains for the first time
17 MAR 2023 8:19PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed delight as Meghalaya gets electric trains for the first time after Indian Railways completed the electrification of important sections between Abhayapuri – Pancharatna; Dudhnai – Mendipathar.
Sharing a tweet by PIB Meghalaya, the Prime Minister tweeted;
“Wonderful news for Meghalaya and furthering connectivity in the Northeast.”

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ମେଘାଳୟକୁ ପ୍ରଥମ ଥର ପାଇଁ ବିଦ୍ୟୁତ୍ ଚାଳିତ ଟ୍ରେନ୍ ମିଳିଥିବାରୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଖୁସି ପ୍ରକାଶ କରିଛନ୍ତି
18 MAR 2023 7:29AM by PIB Bhubaneswar
ଭାରତୀୟ ରେଳବାଇ ଅଭୟପୁରୀ - ପଂଚରତ୍ନ ମଧ୍ୟରେ ଗୁରୁତ୍ୱପୂର୍ଣ୍ଣ ବିଭାଗର ବିଦ୍ୟୁତିକରଣ ସମାପ୍ତ କରିବା ପରେ ମେଘାଳୟ ପ୍ରଥମ ଥର ପାଇଁ ବିଦ୍ୟୁତ ଚାଳିତ ଟ୍ରେନ୍ ପାଇଥିବାରୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଖୁସି ବ୍ୟକ୍ତ କରିଛନ୍ତି; ଦୁଧନାଇ - ମେଣ୍ଡିପଥର ।
ପିଆଇବି ମେଘାଳୟର ଏକ ଟ୍ୱିଟ୍‌କୁ ଶେୟାର କରି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟ୍ୱିଟ୍ କରିଛନ୍ତି ;
ମେଘାଳୟ ଏବଂ ଉତ୍ତର ପୂର୍ବ ଅଂଚଳର ସଂଯୋଗକୁ ଆଗକୁ ବଢ଼ାଇବା ପାଇଁ ବହୁତ ଭଲ ଖବର । ”