প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এল.আই স্কিম্না নাখৈ শেংনা স্তিল সেক্তর থৌনা হাপ্লে অমসুং ঐখোয়গী নহারোলশিং অমসুং ওন্ত্রেপ্রেনিউয়রশিংদা খুদোংচাবশিং পীরগনি: প্রধান মন্ত্রী
17 MAR 2023 8:12PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খ্রে, অত্মানির্ভরতা ফংনবা স্তিল অসি য়াম্না মরুওই। মহাক্না মখা তানা হায়খি পি.এল.আই স্কিম্না নাখৈ শেংনা স্তিল সেক্তর থৌনা হাপ্লে অমসুং ঐখোয়গী নহারোলশিং অমসুং ওন্ত্রেপ্রেনিউয়রশিংদা খুদোংচাবশিং পীরগনি।
স্পিসিএলিতি স্তিলগী পি.এল.আই স্কিমগী মখাদা কম্পেনি ২৭গা লোয়ন্না এম.ও.য়ু ৫৭ খুৎয়েক পীন্নবা স্তিল মিনিস্ত্রিনা শীনবা এম.ও.য়ু খুৎয়েক পীনবা থৌরমগী মতাংদা ফোঙদোকপা স্তিলগী য়ুনিয়ন মিনিস্তর শ্রী জ্যোতিরাদিত্য সিন্দিয়াগী ত্বিৎ অমা শরুক য়ারদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“অত্মানির্ভরতা ফংনবা স্তিল অসি য়াম্না মরুওই। পি.এল.আই স্কিম্না নাখৈ শেংনা স্তিল সেক্তর থৌনা হাপ্লে অমসুং ঐখোয়গী নহারোলশিং অমসুং ওন্ত্রেপ্রেনিউয়রশিংদা খুদোংচাবশিং পীরগনি”।

Prime Minister's Office
The PLI scheme has clearly energised the steel sector and will create opportunities for our youngsters and entrepreneurs: PM
17 MAR 2023 8:12PM by PIB Delhi
The Prime Minister has remarked that Steel is vital to attain Aatmanirbharta. He further added that the PLI scheme has clearly energised the sector and will create opportunities for our youngsters and entrepreneurs.
Sharing a tweet by Union Minister for Steel, Shri Jyotiraditya Scindia about the MoU Signing Ceremony organised by Ministry of Steel for signing of 57 MoUs with 27 companies under the PLI Scheme for Specialty Steel, the Prime Minister tweeted;
“Steel is vital to attain Aatmanirbharta. The PLI scheme has clearly energised the sector and will create opportunities for our youngsters and entrepreneurs.”