Prime Minister's Office
PM lauds dexterity and innovation of Indian doctors
15 MAR 2023 8:38PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has lauded the dexterity and innovation of Indian doctors after they successfully perform rare procedure on grape size heart of a fetus in 90 seconds.
Sharing a tweet by Union Minister for Health and Family Welfare, Dr Mansukh Mandaviya, the Prime Minister tweeted;
“Proud of India’s doctors for their dexterity and innovation.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ভারতকী দোক্তরশিংগী হৈশিংবা অমসুং অনৌবা থবক পাংথোকপা ঙম্বগী গুনশিং প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎখ্রে
15 MAR 2023 8:38PM by PIB Imphal
সেকেন্দ ৯০গী মনুংদা মমাগী পুক্নুংদা লৈরিবা অঙাং অমগী অঙ্গুরমুক চাউবা থম্মোয়দা য়াম্না তোইনা পাংথোক্তবা প্রোসিদিউয়র অমা মখোয়না মাইপাক্না পাংথোকখিবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভারতকী দোক্তরশিংগী হৈশিংবা অমসুং অনৌবা থবক পাংথোকপা ঙম্বগী গুনশিং থাগৎখ্রে।
হেল্থ অমসুং ফেমিলি ৱেলফিয়ারগী য়ুনিয়ন মিনিস্তর দোক্তর মনসুখ মন্দাবিয়াগী ত্বিৎ অমা সিয়ার তৌরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“মখোয়গী হৈশিংবা অমসুং অনৌবা থবক পাংথোকপগীদমক ভারতকী দোক্তরশিংগী চাউথোকবা পোকই”।