Prime Minister's Office
PM lauds dexterity and innovation of Indian doctors
15 MAR 2023 8:38PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has lauded the dexterity and innovation of Indian doctors after they successfully perform rare procedure on grape size heart of a fetus in 90 seconds.
Sharing a tweet by Union Minister for Health and Family Welfare, Dr Mansukh Mandaviya, the Prime Minister tweeted;
“Proud of India’s doctors for their dexterity and innovation.”

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ভাৰতীয় চিকিৎসকসকলৰ নিপুণতা আৰু উদ্ভাৱনক প্ৰশংসা কৰে
15 MAR 2023 8:38PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ৯০ ছেকেণ্ডত আঙুৰৰ আকাৰৰ ভ্ৰূণ আৰু হৃদযন্ত্ৰৰ ওপৰত সফলতাৰে বিৰল প্ৰক্ৰিয়া সম্পাদন কৰাৰ পিছত ভাৰতীয় চিকিৎসকসকলৰ নিপুণতা আৰু উদ্ভাৱনক প্ৰশংসা কৰে।
কেন্দ্ৰীয় স্বাস্থ্য আৰু পৰিয়াল কল্যাণ মন্ত্ৰী ড০ মনসুখ মাণ্ডৱ্যৰ এটা টুইট শ্বেয়াৰ কৰি প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে টুইট কৰে;
"ভাৰতৰ চিকিৎসকসকলৰ নিপুণতা আৰু উদ্ভাৱনৰ বাবে গৌৰৱান্বিত।"