প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
বাপু অমসুং দান্দি খোঙচৎ শরুক য়াখিবশিংগী মফমদা প্রধান মন্ত্রীনা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে
12 MAR 2023 11:15AM by PIB Imphal
দান্দি খোঙচৎ শরুক য়াখিবা বাপু অমসুং মীওই পুম্নমক প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে।
ত্বিৎ অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ঐনা বাপু অমসুং দান্দি খোঙচত্তা শরুক য়াখিবা খুদিংমক ইকায়খুম্নবা উৎচরি। খোঙচৎ অদু ঐখোয়গী লৈবাক্কী পুৱারিদা মরুওইবা থৌদোক অমনি। মসি তোঙান-তোঙানবা মওংগী অরানবশিংগী মায়োক্তা লৈখিবা হোঙবা লৈখিদবা খোঙজং অমা ওইনা নিংশিংহৌরগনি”।

Prime Minister's Office
PM pays homage to Bapu and all those who took part in Dandi March
12 MAR 2023 11:15AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid homage to Bapu and all those who took part in the Dandi March.
In a tweet, the Prime Minister said;
"I pay homage to Bapu and all those who took part in the Dandi March. This was an important event in our nation’s history. It will be remembered as a determined effort against various forms of injustice."