Prime Minister's Office
PM condoles passing away of noted film personality Shri Satish Kaushik
09 MAR 2023 12:46PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has condoled the passing away of noted film personality, Shri Satish Kaushik.
The Prime Minister tweeted;
“Pained by the untimely demise of noted film personality Shri Satish Kaushik Ji. He was a creative genius who won hearts thanks to his wonderful acting and direction. His works will continue to entertain audiences. Condolences to his family and admirers. Om Shanti.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
শক্নাইরবা ফিল্ম পর্সোনেলিতি শ্রী সতিস কৌসিক লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
09 MAR 2023 12:46PM by PIB Imphal
শক্নাইরবা ফিল্ম পর্সোনেলিতি শ্রী সতিস কৌসিক লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“শক্নাইরবা ফিল্ম পর্সোনেলিতি শ্রী সতিস কৌসিক জি মতম চাদনা লৈখিদবদা অৱাবা ফাওহল্লে।মহাক থম্মোয় কয়া শুমহুৎখিবা মগুন লৈবা লাইপোক অমনি। মহাক্কী অঙকপা এক্তিং অমসুং দিরেক্সনগীদমক থাগৎলি। মহাক্কী থবকশিংনা মখা তানা ভাবকশিং নুংঙাইহনগনি। মহাক্কী ইমুং-মনুং অমসুং মহাকপু নুংশিজবশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি।ঔম শান্তি”।