প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
নেনো ইউৰিয়া হৈছে আমাৰ কৃষকসকলৰ জীৱন-যাত্ৰাত দীৰ্ঘম্যাদী পৰিৱৰ্তন সাধনাৰ্থে গ্ৰহণ কৰা একাধিক প্ৰচেষ্টাৰ এটা অংশঃ প্ৰধানমন্ত্ৰী
03 MAR 2023 6:15PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ভাৰতীয় কৃষকসকলৰ জীৱন-যাত্ৰাত দীৰ্ঘম্যাদী ইতিবাচক পৰিৱৰ্তন সাধনৰ দিশত নেনো ইউৰিয়াৰ সুফলৰ শলাগ লৈছে।
কেন্দ্ৰীয় কৃষি আৰু কৃষক কল্যাণ দপ্তৰৰ ৰাজ্যিক মন্ত্ৰী শ্ৰীমতী শোভা কাৰান্দলাজেৰ এটা টুইট শ্বেয়াৰেৰে প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে এইদৰে টুইট কৰে;
“এয়া হৈছে আমাৰ কৃষকসকলৰ জীৱন যাত্ৰাত দীৰ্ঘম্যাদী পৰিৱৰ্তন সাধনাৰ্থে গ্ৰহণ কৰা একাধিক প্ৰচেষ্টাৰ এটা অংশ।”

Prime Minister's Office
Nano Urea is a part of our various efforts to bring a long term difference in the lives of our farmers: PM
03 MAR 2023 6:15PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has lauded the benefits of Nano Urea in bringing long term positive changes in the lives of Indian farmers.
Sharing a tweet by Union Minister of State for Agriculture and Farmers’ Welfare, Ms Shobha Karandlaje, the Prime Minister tweeted;
“This is a part of our various efforts to bring a long term difference in the lives of our farmers.”