Prime Minister's Office
Nano Urea is a part of our various efforts to bring a long term difference in the lives of our farmers: PM
03 MAR 2023 6:15PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has lauded the benefits of Nano Urea in bringing long term positive changes in the lives of Indian farmers.
Sharing a tweet by Union Minister of State for Agriculture and Farmers’ Welfare, Ms Shobha Karandlaje, the Prime Minister tweeted;
“This is a part of our various efforts to bring a long term difference in the lives of our farmers.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
নেনো য়ুরিয়া অসি ঐখোয়গী লৌমীশিংগী পুন্সিদা মতম শাংনা লৈহৌগদবা অহোংবা অমা পুরক্নবা ঐখোয়না পায়খৎলিবা থবকশিংগী শরুক অমনি: প্রধান মন্ত্রী
03 MAR 2023 6:15PM by PIB Imphal
ভারতকী লৌমীশিংগী পুন্সিদা তুংকোইনা লৈহৌগদবা অহোংবশিং পুরকপদা নেনো য়ুরিয়াগী কান্নবশিং প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎখ্রে।
এগ্রিকলচর অমসুং ফার্মরস ৱেলফিয়ারগী রাজ্য মন্ত্রী সোভা করান্দলাজেগী ত্বিৎ অমা শরুক য়ারদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“মসি ঐখোয়গী লৌমীশিংগী পুন্সিদা তুংকোইনা লৈহৌগদবা অহোংবা অমা পুরক্নবা ঐখোয়না পায়খৎলিবা থবকশিংগী শরুক অমনি”।