প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ভারতকী হান্নগী চীফ জজতিস শ্রী এ.এম অহমদি লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
03 MAR 2023 6:12PM by PIB Imphal
ভারতকী হান্নগী চীফ জজতিস শ্রী এ.এম অহমদি লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“ভারতকী হান্নগী চীফ জজতিস শ্রী এ.এম অহমদি জি লৈখিদবদা অৱাবা ফাওহল্লে। মহাক শক্নাইরবা উকিল অমনি অমসুং জজ অমনি। ঐখোয়গী জুদিসিয়ারি হেন্না মপুংফানবা মহাক্না শিংথানিঙাই ওইরবা থবক পাংথোক্লমখি। মহাক্কী ইমুং-মনুংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। মহাক্কী থৱায়না ইংনা পোথারসনু”।

Prime Minister's Office
PM condoles passing away of Shri AM Ahmadi, Former Chief Justice of India
03 MAR 2023 6:12PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has condoled the passing away of former Chief Justice of India, Shri AM Ahmadi.
The Prime Minister tweeted;
“Pained by the passing away of former Chief Justice of India, Shri AM Ahmadi Ji. He had a distinguished career as a lawyer and a Judge. He made a noteworthy contribution towards making our judiciary more effective. Condolences to his family. May his soul rest in peace.”